All for Joomla All for Webmasters

KOŠARKA: KK Neolit započeo pripreme za Drugu srpsku ligu

08 June 2021

            Košarkaški klub Neolit iz Starčeva, u okviru Letnje lige Košarkaškog saveza Vojvodine, započeo  je pripreme za predstojeću sezonu u kojoj će nastupati u Drugoj srpskoj ligi.

            Usled pandemije koronavirusa,  aktivnosti kluba u prethodnom periodu  bile su smanjene, ali radilo se na dovođenju novih igrača u klub. Prošlog vikenda započela je Letnja liga tokom koje će, najviše mladi igrači dobiti prostor da se iskažu. KK Neolit u Letnjoj ligi ima dva predstavnika, pa će u grupi A igrati Neolit 1, a u grupi B - Neolit 2. To samo govori koliko mladih košarkaša želi da nastupa za ovaj klub. - Iako mlad klub, Neolit veoma brzo napreduje a volju da pomognu iskazali su pre svega Košarkaški savez Vojvodine, Mesna zajednica, kao i Dom kulture. Nadamo se da će se epidemiološka situacija smiriti i da ćemo na našim tribinama moći da dočekamo brojne navijače koji žele da podrže naš klub - kaže Predrag Peropvić iz službe za odnose sa javnošću KK-a Neolit.

            U prvom kolu Letnje lige Košarkaški klub Neolit je savladao ekipu Kozlovac, a u drugom pobeda je upisana protiv Plandišta,  dok je Neolit 2 u prvom kolu izgubio od Virtusa, a u drugom kolu lako savladao ekipu Borca. U sledećem kolu, na svom  terenu, Neolit dočekuje Omladinac i Radnički iz Kovina.

SN

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…