All for Joomla All for Webmasters

Pozovi “Higijenu“ i iznajmi kontejner za šut!

08 June 2021

            Svi građani Starčeva znaju da je STROGO ZABRANJENO odlaganje bilo kakvog smeća na za to nepredviđenim mestima i stvaranje divljih deponija. S obzirom na to da naše mesto više nema deponiju, postavlja se pitanje šta raditi ako je potrebno da vanredno odložimo veću količinu otpada.

            JKP “Higijena“, koja se bavi odnošenjem i deponovanjem smeća i šuta nudi svoje usluge za takve vanredne situacije!  Ukoliko nešto graditeo i imate otpadni  građevinski materijal (šut), možeteo u tu svrhu iznajmiti veliki kontejner od 5 m³ (u kome pored šuta može da se odložiti sav kabasti otpad i kućevno smeće). Usluga dovoženja, odvoženja i deponovanja ovog kontejnera košta 6.675 dinara. Mali kontejner od 1,1 m³, koji služi isključivo za kućevno smeće možete iznajmiti za 1.023 dinara. Za bliže informacije o ovim uslugama možete se obratiti JKP-u “Higijena“ ( 013/327-000, ili besplatna linija 0800/111-013) ili JKP-u  “Starčevac“ (013/631-220).

            Mesna zajednica i lokalni komunalci upozoravaju  građane da će se uvesti veća kontrola onih koji ne poštuju zakone i gradske odluke i time ugrožavaju bezbednost svih savesnih građana, a da su kazne za nepropisno odlaganje smeća višestruko veće od iznajmljivanja “Higijeninih“ kontrejnera..

            Budimo odgovorni prema okolini, tako je bolje za sve nas, a i jeftinije je!

P. Stanković

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…