All for Joomla All for Webmasters

Pozovi “Higijenu“ i iznajmi kontejner za šut!

13 April 2021

            Svi građani Starčeva znaju da je STROGO ZABRANJENO odlaganje bilo kakvog smeća na za to nepredviđenim mestima i stvaranje divljih deponija. S obzirom na to da naše mesto više nema deponiju, postavlja se pitanje šta raditi ako je potrebno da vanredno odložimo veću količinu otpada.

            JKP “Higijena“, koja se bavi odnošenjem i deponovanjem smeća i šuta nudi svoje usluge za takve vanredne situacije!  Ukoliko nešto graditeo i imate otpadni  građevinski materijal (šut), možeteo u tu svrhu iznajmiti veliki kontejner od 5 m³ (u kome pored šuta može da se odložiti sav kabasti otpad i kućevno smeće). Usluga dovoženja, odvoženja i deponovanja ovog kontejnera košta 6.675 dinara. Mali kontejner od 1,1 m³, koji služi isključivo za kućevno smeće možete iznajmiti za 1.023 dinara. Za bliže informacije o ovim uslugama možete se obratiti JKP-u “Higijena“ ( 013/327-000, ili besplatna linija 0800/111-013) ili JKP-u  “Starčevac“ (013/631-220).

            Mesna zajednica i lokalni komunalci upozoravaju  građane da će se uvesti veća kontrola onih koji ne poštuju zakone i gradske odluke i time ugrožavaju bezbednost svih savesnih građana, a da su kazne za nepropisno odlaganje smeća višestruko veće od iznajmljivanja “Higijeninih“ kontrejnera..

            Budimo odgovorni prema okolini, jeftinije je!

P. Stanković

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…