All for Joomla All for Webmasters

Cvetni bazar na Trgu

13 April 2021

            Cvetni bazar, povodom dolaska proleća ali i zbog Međunarodnog dana žena, održan je ove godine po drugi put, i to u ponedeljak, 8. marta, na Trgu neolita. Iako je organizator  planirao  da ova manifestacija traje tri dana, zbog epidemiološke situacije Bazar je održan samo 8. marta.

            Ovom prilikom naši sugrađani su imali mnogo veći izbor poklona koje su mogli da kupe svojim suprugama, majkama, sestrama, devojkama i drugim pripadnicama lepšeg pola.

Cvetni bazar je upriličen na Trgu neolita i privukao je mnoge naše sugrađane. Organizacija ovog bazara je potekla od strane Mesne zajednice Starčevo, a u nju su se uključili JKP “Starčevac“ i Udruženje žena “Neolit“, a svoje cvetne ponude dali su starčevački cvećari i drugi izlagači. Pripadnice “Neolita“ ovom prilikom su pripremile razne slatke i slane đakonije koje su kupci ovog bazara mogli potpuno besplatno da konzumiraju.

P. S.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…