All for Joomla All for Webmasters

FUDBAL: Pripreme i prelazni rok

09 March 2021

     Prozivka igrača FK-a Borac i početak pripreme za prolećni deo prvenstva obavljeni su 24. januara. Na prozivci se treneru Milanu Todoroviću odazvalo 23 igrača, koji svakodnevno treniraju na Opštinskom stadionu spremajući se za nastavak fudbalskog prvenstva.

     Odigrane su i prve prijateljske utakmice u kojima je rezultat bio u drugom planu, a na tim utakmicama trener Todorović je pružio priliku svim igračima. Evo rezultata odigranih prijateljskih utakmica:

Pančevo, teren kod Hale: Borac - Strela (Ivanovo) 3:1; Pančevo, teren kod Hale: Borac - Poštar (Beograd) 2:1; Starčevo: Borac - Jedinstvo (Vlajkovac) 2:1 i Pančevo, teren kod Hale: Borac- Partizan (Gaj) 5:2.

     Na prvoj prijateljskoj utakmici protiv Strele iz Ivanova strelci za Borac su bili Uroš Đukić, Pavle Petrović i Stefan Malidžan Stefan. Protiv beogradskog Poštara mrežu su tresli Gigović  i Miloš Stanković, a u Starčevu, protiv Jedinstva golove su postigli Stanković i Vladimir Joković.

U meču Boirac - Partizan strelci su bili Bajić, Jović, Malidžan (2) i  Pavle Petrović.

     U planu je, da se do početka prolećnog dela prvenstva, odigraju još tri pripremne utakmice i to protiv Doline (Padina), Budućnosti (Banatski Brestovac) i Radnika (Stari Tamiš).

     Prolećni deo prvenstva nastavlja se 6. marta. Raspored prva četiri kola:

  1. mart u 14:30 , Kikinda:

Kikinda - Borac;

  1. mart u 14:30 sati, Starčevo:

Borac- Proleter (Banatski Karlovac);

  1. mart u 15 sati, Krajišnik:

Krajina - Borac;

  1. mart u 15 sati, Starčevo:

Borac - Mladost (Omoljica).

     U zimskom prelaznom roku  Borac su napustili: Uroš Živković i Vladimir Stanisavljević. U klub je došlo sedam novih igrač: Aleksa Sanader (došao iz Železničara iz Pančeva), Filip Sanader (Železničar,   Pančevo), Aleksa Kovačević (Radnik, Stari Tamiš), Igor Arsenijević (Radnički, Kovin), Vladimir Joković (Bdućnost, Alibunar), Nikola Joković (Radnik, Stari Tamiš) i Pavle Petrović (Šumadija, Aranđelovac).

Petar Orešković

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…