All for Joomla All for Webmasters

RAGBI: Nižu se rezultati

12 December 2020
(0 glasova)

Poslednji turnir pionira grupe A održan je polovinom novembra Starčevu. Ovaj turnir je bio odlučujući za plasman pred plej-of koji će se održati krajem meseca, takođe u Starčevu, u okviru Finalnog ragbi vikenda za 2020 godinu.

Takođe, tog vikenda predviđene su i finalne utakmice kadetskog i juniorskog prvenstva Srbije, finalni turnir Ženske razvojne lige a kao kruna biće finale kupa između RK-a Rad i ovogodišnjeg šampiona RK-a Partizan.

            Rezultati na 4. turniru:

BRK Crvena zvezda - RK Rad 0:35;

RK Borac - RK Kruševac 25:0;

RK Kruševac - RK Rad 0:30;      

BRK Crvena zvezda - RK Borac 5:30;

RK Borac - RK Rad 10:5;

RK Kruševac - BRK Crvena zvezda 1:25.

            Plasman na 4. turniru: 1. mesto RK Borac, 2. mesto RK Rad, 3. mesto BRK Crvena zvezda i 4. mesto RK Kruševac. Generalni plasman: 1. mesto RK Rad, 2. mesto RK Borac, 3. mesto BRK Crvena zvezda i 4. mesto RK Kruševac.

            Međunarodni turnir ragbi veterana održan je 7. novembra, u Rušnju, a na njemu su učestvovali i ragbi veterani Borca. Cilj turnira ovog tipa je druženje, tako da je rezultat bio u drugom planu. Istog vikenda petlići RK-a Borac osvojili su 5. mesto na turniru u Loznici.

            - Zadovoljni smo ostvarenim rezultatima u proteklom periodu. Kruna rada sa mladim selekcijama jeste to da je u kampu za perspektivne ragbiste, koji je održan u Vršcu, učestvovalo  devet starčevačkih ragbista: tri pionira, dve devojke i četiri kadeta, rekao je za naš list Radivoj Ćosić, jedan od trenera Ragbi kluba Borac Starčevo.

G. Milošević

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…