All for Joomla All for Webmasters

KOŠARKA: Igra i dalje traje

12 December 2020
(0 glasova)

Košarkaši Borca nastavili su  svoja takmičenja. Pionirima je, nakon dve uzastopne pobede, poslednjeg dana oktobra usledilo gostovanje u Pančevu  ekipi KK-a Tamiš, koja se nalazi na sredini tabele.

Međutim, ispostavilo se da u ovoj grupi svako može da pobedi svakog. To se i dogodilo - iako su pioniri Borca na vrhu tabele, iako su  bili favoriti, ovaj put su “zakazali“, a Pančevci se boljom igrom zaslužili pobedu od  72:58 (19:15; 20:12; 17:11 i 20:16). Dosledan otpor Tamišu, Borac je pružio u poslednjoj četvrtini, a dobru igru su prikazali igrači sa klupe.

            Kadeti Borca su posle tri slobodna kola gostovali, 28. oktobra, u Opovu. Starčevci su veoma loše započeli  utakmicu, pa su Opovčani bili znatno dominantniji na terenu, i prvu četvrtinu rešili su u svoju korist sa rezultatom 15:5. U drugoj četvrtini Starčevci se bude i pružaju malo jači ali nedovoljan otpor - 21:-14. U drugom poluvremenu Borac pruža svoju prepoznatljivu igru i dobija ovo poluvreme sa 28:19, ali to je nedovoljno sa pozitivan ishod meča, koji Opovčani dobijaju sa 55:47.

            Poptom, 6. novembra, Borac je ugostio KK Radnički iz Kovina. Kao i u prethodnom meču, igrači Borca loše otvaraju utakmicu pa prvu četvrtinu dobijaju  gosti (21:12). Drugi period igre bio je znatno neizvesniji ali je rezultat opet u korist gostiju - 18:20, pa se na poluvreme otišlo sa rezultatom 30:41. U drugom poluvremenu Borac nije uspeo da se vreti u igru, a tome je najviše  doprineo visok procenat ubačenih šuteva za tri poena igrača Radničkog. Krajnji ishod ovog meča bio je 64:80.

Z. Kokanović

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…