All for Joomla All for Webmasters

ODBOJKA: Prva pobeda Borca

16 November 2020
(0 glasova)

U šestom kolu Superlige Borac je dočekao ekipu Mladog radnika iz Požarevca i ostvario prvu pobedu u ovogodišnjem takmičenju u elitnoj konkurenciji - 3:2 (16:25; 23:25; 25:23; 25:17 i 18:16).

            Gosti iz Požarevca su došli u Halu sportova na Strelištu kao apsolutni favoriti, ali to nije smetalo momcima koje predvode treneri Dušan Jović i Vojislav Pavlović da pruže izvanrednu partiju, da ostave srce na terenu, da se ne predaju i kada su mnogi pomislili da je sve gotovo... Iako su Požarevljani, predvođeni fenomenalnim Mladenom Bojovićem, vodili i sa 2:0 u setovima, “borci“ se nisu predavali. Verovali su u sebe i uspeli! Načinili su veličanstveni preokret, pa su na kraju ostvarili veliku pobedu od 3:2.

            Igrala se zaista vrhunska odbojka, a više od svega poklonike ovog sporta može da hrabri borbenost i želja koju su imali momci iz Starčeva. I svi do jednog zaslužni su za ovaj veliki trijumf: Miletić, Madić, Stoković, Stojsavljević, Knežević, Đurđević, Gmitrović, Milošević, Drobnjak, Krstić, Rakita, Marinkov i Poznić.

            Nakon ovog meča Borac se na tabeli Superlige Srbije nalazi na devetom mestu sa tri osvojena boda.

A. Ž.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…