All for Joomla All for Webmasters

RAGBI

16 November 2020
(0 glasova)

Protekli mesec je bio u znaku sporta, kada je Ragbi klub Borac u pitanju. U subotu, 26. oktobra, na međunarodnom turniru ragbi veterana naši ragbi “penzioneri“ su osvojili visoko drugo mesto. Iako je na veteranskim ragbi turnirima rezultat u drugom planu žar za pobedom je i dalje prisutan.    

Već sutradan, na Adi ciganliji, na ragbi turniru starčevački pioniri su osvojili drugo mesto, što ih dovodi na drugo mesto i na tabeli, odmah iza RK-A “Rad“ iz Beograda. S obzirom na to da je tek polovina prvenstva, ima još mnogo  utakmica do kraja sezone. Sledećeg vikenda kadeti su na domaćem terenu savladali RK Crvena zvezda iz Beograda i sada su treći na tabeli. Ragbi petlići su trenutno peti na tabeli.

            U  subotu, 24. oktobra, održan je  turnir u Starčevu na kome je učestvovalo preko 100 dece. Organizator se pridržavao svih propisanih mera koje se tiču koronavirusa. Pet devojaka iz Ragbi kluba Borac je učestvovalo na tri turnira ženske Razvojne lige Srbije, gde su pokazale zavidno znanje kada je ovaj sport u pitanju. Dve devojke, tri pionira i četiri kadeta  Borca, dobili su poziv za kamp perspektivnih ragbista, što je veliki uspeh za naš klub.

            Jedan od trenera Radivoj Ćosić za naš list kaže da je oko ragbi terena urađeno 120 metara zaštitne ograde, od ukupne dužine 360 metara, i zahvalio se sponzorima i ljudima dobre volje, svim članovima kluba koji su svojim radom doprineli ovoj akciji.

G. Milošević

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…