All for Joomla All for Webmasters

JKP "STARČEVAC": Jesenji radovi u toku

16 November 2020

Radnici JKP-a “Starčevac“ su tokom proteklog perioda bili veoma vredni. Na pravoslavnom groblju je urađeno pedesetak metara staza i pet novih grobnica, renovirana je kapela (zamenjene su pločice u toaletima i opšivene nadstrešnice).

Pored toga, postavljena je zaštita od golubova koji često prljaju ovaj objekat. JKP je uradio desetak novih priključka na kanalizacionu mrežu. U Sremskoj ulici je završeno odbojkaško igralište pa su tako građani ovog dela našeg mesta dobili mesto za najtrofejniju starčevačku sportsku aktivnost. Pored svega ovog nisu zapostavljeni ni redovni poslovi na košenju trave, pogrebnim uslugama, čišćenju i odnošenju smeća, održavanje kanalizacionog sistema i drugo. Treba dodati da su radnici ove firme asistirali i radnicima “Elektrodistribuciji“ tokom akcije orezivanja granja. Po rečima direktora našeg komunalnog preduzeća, Milana Bačujkova, ovaj kolektiv sa malo zaposlenih ipak obavlja lavovski posao, često i izvan granice svojih mogućnosti, sve zahvaljujući vrednoći i velikom zalaganju svih radnika.

P. Stanković

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…