All for Joomla All for Webmasters

FUDBAL: Prozivka igrača i pripreme

18 jul 2020

Prozivka igrača FK’a Borac održana je u nedelju, 28. juna. Treneru Milanu Todoroviću odazvalo se 20 igrača a ovom prilikom  odrađen je prvi trening u okviru priprema za novu sezonu. Svakodnevno će se trenirati na Opštinskom stadionu u Starčevu a planira se i nekoliko prijateljskih utakmica.

Za sada su poznati protivnici prve tri prijateljske utakmice.

  1. jul, Starčevo:

Borac - Borac (Sakule);

  1. jul, Starčevo:

Borac - Poštar (Beograd) i

  1. jul, Vlajkovac:

Jedinstvo - Borac.

            Planiraju se još četiri prijateljske utakmice do početka prvenstva, a o protivnicima, ljubitelji fudbala biće blagovremeno obavešteni.

  1. Memorijalni turnir “Nikola Janićijević“

            Dvanaesti po redu memorijalni turnir “Nikola Janićijević“, u organizaciji porodica Ćirković i Janićijević, preduzeća “Nidža-mont“ i FK-a Borac, odigran je u subotu, 20. juna, na Opštinskom stadionu.

            Ove godine, zbog situacije sa korona virusom,  učestvovale su svega četiri  ekipe, umesto planiranih deset timova: FK Dinamo,  Pančevo, FK Dolovo, FK Voja Gačić, Pančevo i domaći FK Borac.

            Organizator turnira je za sve učesnike obezbedio vodu i sendviče i pehare i medalje, kao i pehar za najboljeg igrača turnira. Konačan plasman izgleda ovako: 1. mesto  Dinamo, 2. mesto  Borac, 3. mesto FK Voja Gačić i 4. mesto  Dolovo.                                                                                                          

            Borac je nastupio u sastavu: Nikolić, Milenković (kapiten), Joković, Ćirković, Luković, Jovanović, Matijašević, Etinski, Vuković, Stojanović, Ristov i Zdravković. Sve utakmice turnira sudio je Ivan Pišćević iz Starčeva.

Petar Orešković

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…