All for Joomla All for Webmasters

RAGBI: Mladi ragbisti su naš ponos

18 jul 2020

Prvo kolo ragbi kupa Srbije za pionire odigrano je u nedelju, 21. juna, na ragbi terenu Opštionskog stadiona u Starčevu. Ovom prilikom snage su odmerili RK Dinamo Pančevo, GRK Vršac i domaći RK Borac. Ovog ragbi-dana domaći Borac je osvojio treće mesto.

           Šest dana kasnije u subotu, 27. juna, finale ragbi kupa Srbije odigrano je u Vršcu, gde je titulu šampiona države u kategoriji pionira odnela ekipa RK-a Rad iz Beograda. Vicešampioni su mladi ragbisti starčevačkog Borca, dok je na trećoj poziciji RK Kruševac. U kategoriji petlića najmlađi starčevački ragbisti osvojili su treću poziciju, dok su na drugom mestu bili petlići RK-a Dinamo, a kao pobednici izašli su klinci RK-a Loznica.

            Radivoj Ćosić, jedan od trenera RK-a Borac, za naš list je izjavio: 

            - I ovoga puta mogu da kažem da sam ponosan na našu decu. Ne možemo uvek da budemo prvi ali možemo uvek da budemo u samom vrhu tabele. Ovog puta nam je izmakla titula šampiona za jedan esej, sportska sreća nije bila na našoj strani a cenu smo platili drugim mestom.

G. M.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…