All for Joomla All for Webmasters

BORILAČKI SPORTOVI: Somborske medalje

12 april 2020
(0 glasova)

Otvoreno prvenstvo Srbije u sanda-borbama (kik boks sa bacanjem) održano je  u Somboru, 29. februara. Na ovom takmičenju učestvovalo je više od 200 učesnika iz Srbije, Mađarske, Makedonije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske. 

Starčevački klub borilačkih sportova “MMADNESS“ izašao je na prvenstvo sa dva takmičara i drugu godinu za redom se vraćaju u Starčevo sa osvojenim medaljama. Ove godine predstavnici starčevačkog kluba su bili Marko Todor-ović i Marko Vučić, i može se reći da su se zadovoljni vratili iz gradića na severu Vojvodine.

            Todorović je opravdao ulogu favorita na ovom takmičenju i osvojio zlatnu medalju,  dok je Vučić u finalu poražen od takmičara iz Bosne i Hercegovine, u neizvesnom meču, odlukom sudija.

            Starčevaki klub iz godine u godinu niže sve bolje rezultate, a  zainteresovanost za ovaj sport u našem mestu je sve veća, pa se planira otvaranje sekcije za najmlađe Starčevce.

P. A.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…