All for Joomla All for Webmasters

RADOVI U DOMU KULTURE: Popravka prozora u radionici

13 January 2020
(0 glasova)

Početkom ovog meseca, tamburaški dvojac u sastavu Nikola Poljak i Pera Aća, pokrenuli su akciju sanacije prozora na vrhu zgrade Doma kulture, u prostorijama koje sekcija koristi za svoje likovno i muziko-poetsko stvaralaštvo.

Naime, oni su osmislili akciju u kojoj su spoljašnji prozori ojačani tako što su decenijama zapušteni i satruleli ramovi zamenjeni, a novi i sačuvani, učvršćeni L-profilima i okna pričvršćena i zagitovana, tako da je sada osigurana najpre bezbednost, a onda su postignuti kako kvalitet, tako i stabilnost lepih lučnih prozora koji umnogome daju na estetici samoj zgradi Doma kulture. Posle mnogo godina, prostorija na vrhu ove ustanove ponovo odiše svežinom, a udahnut joj je život u smislu kakav i zaslužuje.

            Takođe, treba istaći da su i članovi KUD-a “Neolit“ sasnirali jedan problematičan deo krova, tako što su zatvorili određene manje i veće otvore, pa se očekuje manje problema u danima kada padavine budu bile intenzivnije.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…