All for Joomla All for Webmasters

PODELJENI NOVOGODIŠNJI PAKETIĆI NA TRGU NEOLITA: Deda Mraz obradovao najmlađe

13 January 2020
(0 glasova)

Mesna zajednica Starčevo počela je s organizacijom podele novogodišnjih paketića najmlađim Starčevcima još 2008. godine.

Od tada pa do danas, MZ Starčevo, zajedno s Domom kulture, Odredom izviđača “Nadel“, Kreativnim kulturnim klubom i drugim udruženjima i volonterima, priređuje novogodišnji ugođaj na Trgu neolita. Ranije, na centralnom šetalištu, a od pre dve godine na novouređenom delu Trga - na pijačnom platou. Novina je i Božićni bazar, koji se od prošle godine priređuje na istom mestu.

            Oko 400 paketića pripremljeno je i ove godine za decu 3-6 godina. Trg neolita svečano je ukrašen, postavljene su sanke Deda Mraza, jelka i pokloni i druženje je moglo da počne!                

Iako je zima blaga i nije bilo snega, iako je tokom dana rominjala kišica, to nije omelo mnogobrojne Starčevce da deo svog slobodnog vremena u nedelju, 22. decembra, provedu na Trgu neolita.

Ovogodišnje druženje na Trgu neolita i pripremu novogodišnjih paketića pomogli su: PP Ras, Merac skele, Rafaelo petrol, ZR Vukosavljević, VIA inženjering, Gligorić star, Kafe H-peria, Mehh, Veterinarska stanica Minić, Pekara Stoiljković, Menjačnica Eurotim, RR Glas.

            Za sve koji su svratili na Trg neolita organizator je pripremio toplo posluženje u vidu štrudle, krofni, čaja i kuvanog vina... Oni koji su želeli da ponesu kući neki suvenir, novogodišnji ukras ili slatkiš - sve su to mogli da nabave na Božićnom bazaru a svoju ponudu imali su lokalni vinari, medari i žene iz Udruženja “Neolit“.

            Program na pijačnom platou Trga neolita trajao je 11 - 18 sati a sve je proteklo u najboljem redu. Vidimo se sledeće godine!

P. Andrejić

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…