All for Joomla All for Webmasters

ODBOJKA: Odbojkaški centar za dečake

12 novembar 2019
(0 glasova)

Odbojkaški klub Borac odavno je svoje mesto ucrtao na sportskoj mapi naše zemlje.

Kolektiv koji je godinama bio ponos Starčevaca, koji još uvek pamte Borčeve duele i pobede nad ekipama iz odbojkaške elite tadašnje zemlje, kao što su: Vojvodina, Crvena zvezda, Budvanska rivijera, podgorička Budućnost i drugi, ponovo je pokrenuo svoju školu odbojke.

            U vreme kada se ljubitelji sporta u našoj zemlji ponose evropskim titulama nacionalnih selekcija odbojkašica i odbojkaša, igra preko mreže vraća popularnost i u Starčevu, mestu koje je oduvek važilo za odbojkašku meku i iznedrilo veliki broj igrača koji su zapaženu ulogu igrali i na velikoj sceni.

            U sali OŠ “Vuk Stefanović Karadžić“ u Starčevu zasad se okupljaju dečaci od jedanaest i dvanaest godina, a na terenu sve pršti. Treninge vode nekadašnji prvotimci Borca, superligaški igrači Vladimir Kovačević i Ratko Tanev, a u rad s mladim odbojkašima uključena je i Dragana Marinković, profesor fizičkog vaspitanja.

            Trenizima se u vrlo kratkom roku od kada je škola odbojke počela da radi priključilo dvadesetak dečaka. S obzirom na to da u Pančevu ne postoji muški odbojkaški klub, škola u Starčevu je i svojevrsni odbojkaški centar za dečake u celom gradu i okolini.

            Svi zainteresvani dečaci mogu da se priključe, a detaljnije informacije o upisu i radu ove škole mogu se dobiti na telefon 064/401-45-44. Treninzi se zasad odvijaju ponedeljkom, sredom i subotom.

A. Živković

(“Pančevac“)

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…