All for Joomla All for Webmasters

PREDAVANJE O SAOBRAĆAJU: Bezbednost za poljoprivrednike

12 novembar 2018
(0 glasova)

            Centar za bezbednost saobraćaja pod pokroviteljstvom Grada Pančeva i Komiteta za bezbednost saobraćaja Grada Pančeva, održao je u subotu, 20. oktobra, u Svečanoj sali Mesne zajednice Starčevo predavanje u cilju povećanja bezbednosti učesnika u saobraćaju i smanjenja broja nezgoda i njihovih posledica.

Ova edukacija se organizuje u okviru projekta pod nazivom “Budi pravi domaćin, vozi bezbedno“ koja se finansira iz budžeta Grada Pančeva. Tokom predavanja poljoprivrednicima su prezentovane mnoge nezgode koje su se dešavale u našoj zemlji a posebno na teritoriji Grada Pančeva. Na video-prezentaciji mogli su se videti dobri i loši primeri upravljanja poljoprivrednim mašinama i koje su sve obaveze traktorista po novom Zakonu o saobraćaju.

            Na kraju predavanja svim učesnicima su podeljeni  trokuti i rotacije koji su po novom Zakonu obavezni za sve učesnike u saobraćaju koji koriste poljoprivredne mašine.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…