All for Joomla All for Webmasters

MEMORIJALNI TURNIR: Sećanje na DŽonija

10 jul 2018
(7 glasova)

Deveti po redu Memorijalni turnir “Nikola Janićijević DŽoni“ održan je u subotu, 9. juna, na Opštinskom stadionu u Starčevu.

Ovaj, već tradicionalni turnir, kao i svake godine do sada organizovale su porodice Janićijević i ]irković i firma “Nidža Mont“, uz tehničku podršku Fudbalskog kluba “Borac“.

            Na turniru su učestvovale najbolje ekipe mališana iz Pančeva i okoline. Među učesnicima bili su: domaći FK “Borac“, “Dinamo“, “Mundijal“ i “Voja Gačić“ iz Pančeva, “Mladost“ iz Omoljice, “Jedinstvo“ iz Kačareva, “Sloga“ iz Banatskog Novog Sela i “Jugoslavija“ iz Jabuke. Ekipe su bile podeljene u dve grupe, a po dve najbolje plasirane ekipe su prošle u polufinale. U prvom polufinlnom meču “Borac“ je savladao omoljičku “Mladost“, dok je u drugom polufinalu “Dinamo“ bio uspešniji ekipe “Voja Gačić“. Meč za treće mesto odigrale su ekipe “Voja Gačić“ i “Mladost“ a Pančevci su bili uspešniji. U finalu su se sastale dve najbolje ekipe turnira “Borac“ i “Dinamo“. Ekipa trenera Miljana Blazovića i Boška Đorđevića bila je ubedljiva i bez velikih problema pobedila u finalu s rezultatom 6:3, ponajviše zahvaljujući odličnoj igri devojčice Teodore Jovanović, koja je zasluženo dobila nagradu za najboljeg igrača turnira.

            Cilj ovog okupljanja je da se sačuva sećanje na dobrog fudbalera i još boljeg čoveka kao što je bio Nikola Janićijević, a uz to da se deca dobro zabave i da dobiju priliku da pokažu svoje fudbalsko umeće.

Marko Vučić

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…