All for Joomla All for Webmasters

ODBOJKA: MLADE NADE STARČEVAČKE ODBOJKE

10 maj 2018
(0 glasova)

Devojčice koje treniraju u školi odbojke OK-a Borac imale su jedno lepo iznenađenje: njihov trening posetili su dve uspešne odbojkašice, šampionke: Aleksandra Petrović i Nina Kocić, koje su iskoristile posetu Pančevu i da malo skoknu do Starčeva.

Mlade Starčevke  imale su priliku da iz prve ruke čuju kako se postaje profesionalni odbojkaš, iskustva naših šampionki od samih njihovih početaka i toka uspešne karijere. Treba istaći da je Aleksandra četvtorostruki prvak naše države, internacionalac već dugih deset godina a tokom karijere igrala je u sedam različitih zemalja. Učeesnik je Lige šampiona i bivši reprezentativac Srbije u odbojci. Nina je na početku profesionalne karijere i upravo je došla iz Francuske gde je prošle godine igrala. Bila je velika čast ugostiti ove odbojkašice a mališani su imali priliku za sjajno druženje što je bilo ogromno iskustvo za mališane. Mimo ove posete, mlađe pionirke vredno treniraju i spremaju se za takmičenje nezvaničnog prvenstva južnog Banata gde se nalaze u grupi sa Dinamom i Banatskim Novim Selom.

D. Milošević

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…