All for Joomla All for Webmasters

Starčevačke novine

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

            Čak tri igrača starčevačkog Borca - Vasilije Gerdić, Vladimir Brošćanac i Jovan Radovanović, nastupili su za reprezentaciju naše zemlje i dali su veliki doprinos u pobedi protiv Hrvatske u zagrebu od 15:0.

            Eksluzivni gost prepoznatljive rubrike tekućeg broja najdugovrečnijeg lista ovog formata u Vojvodini, Dejan Getejanc, rođen je 19. marta 1966. godine u Pančevu, kao jedino dete Jovanke i Petra.

            Doktor Goran Teofilović je rođen 1978. godine u Pančevu. Osnovnu školu je završio u Starčevu, Srednju medicinsku u Pančevu, Medicinski fakultet u Beogradu, a specijalizaciju u  GAK-u “Narofni front“ u Višegradskoj. Posvećen je usavršavanju u struci do svojih limita. Radi u pančevačkom porodilištu kao specijalista ginekologije i akušerstva. Predaje ginekologiju i akušerstvo u Medicinskoj školi “Stevica Jovanović“ u Pančevu. U slobodno vreme trenirao je košarku 15 godina, posle čega se okreće atletici kojom se bavi poslednjih godina. LJubitelj je i kolekcionar stripova, knjiga i “Politikinog Zabavnika“. Voli umetnine. Bavio se akvaristikom. Oženjen je, ima suprugu Milenu, koja je medicinski radnik i sina Lazara od devet godina koji trenira plivanje.

Kako se zoveš?

- Nikolina Stojanović.

Kako te zovu?

- Nina, Nikolinica.

            Vi ste gradska većnica za poljoprivredu, selo i ruralni razvoj. Podsetimo se, čime se konkretno bavi taj resor?

            Još jedna “Čajanka u muzeju“  održana je u ponedeljak, 24. oktobra, u galerijskom prostoru starčevačkog muzeja. Posebno odabrani učesnici sa svojim interesantnim pričama učinili su da to bude još jedan zanimljiv i kvalitetan događaj u kulturnoj ponudi Starčeva.

            Starčevaki muzej tokom oktobra beleži više organizovanih poseta. Pored turista iz Beograda koji su obišli muzej i Starčevo, potom i studenata beogradske Bogoslovije, ovaj prostor obišlo je i nekoliko učeničkih ekskurzija. Lepo vreme omogućilo je da gosti upoznaju Starčevo u najboljem izdanju i da svi programi budu u celosti realizovani.

            Izložba slika Beograđanina Zorana Čalije otvorena je u galeriji “Boem“ u četvrtak, 6. oktobra. On se publici predstavio sa petnaestak dela velikog formata.

Page 2 of 5
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…