All for Joomla All for Webmasters

Škola mažoreta u Starčevu

06 November 2022

            “Mažoretkinje Starčeva“ osnovane su u septembru ove godine u organizaciji Plesnog studija “Lana“ iz Pančeva u saradnji sa Domom kulture. Tim polako broji sve više članova svih uzrasta, od četiri do 25 godina. Treninzi su dva puta nedeljno u prostorijama Doma  - ponedeljkom od 19 i subotom od 10 časova.

            Devojke i devojčice aktivno vežbaju i već su imale prvi nastup u “BIG“ tržnom centru u Pančevu predstavivši sa grupnom pom- pon koreografijom. Očekuje se još nastupa a posebno se raduju nastupu u Starčevu tokom “Dane druženja“.

            Njihov cilj je da deci omoguće pravilan fizički i psihički razvoj. Rade na pravilnom držanju tela, koordinaciji, motorici, pravilnom izvođenju vežbi i plesnih pokreta. Deca razvijaju timski duh, u planu su i putovanja u zemlji i inostranstvu i nastupi i takmičenja. Mažoret obuhvata sve vrste plesova, osnove baleta i gimnastike uz korišćenje rekvizita kao što su pom-poni, štapovi i zastave.

            Ukoliko želite da vaše dete bude deo ovog tima, javite se za dalje informacije na broj telefona: 063/77-507-36.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…