All for Joomla All for Webmasters

DECA IZ KOMŠILUKA

06 November 2022
(0 votes)

MILICA BARBARA je rođena 2008. godine u Pančevu od oca Vladimira i majke Gordane. Ima mlađu sestru Anu i takođe mlađeg brata Miloša. Ide u osmi razred starčevačke škole i odlična je učenica. Još dok je bila u nižim razredima, zainteresovala ju je odbojka koju je trenirala nekoliko godina. Obično je bila u drugoj postavi kao libero, a ponekad i na poziciji dizača.

Pamti da joj je bilo zabavno druženje s saigračicama, posebno sa starijim, ali stekla je i brojna poznanstva sa odbojkašicama iz drugih klubova koje je upoznavala na takmičenjima. Od pre godinu dana na predlog drugarice pridružila se starčevačkom odredu izviđača. Oduševljena je tim novim i pozitivnim okruženjem! Kao izviđačica, voli da stiče nova znanja i veštine, a najzanimljivije joj je da uči vezivanje čvorova i signalizaciju zastavama. Voli i izviđačke radionice i boravak u kampu. Učestvovala je na raznim takmičenjima u Beogradu i Pančevu. Prošle godine je učestvovala sa sestrom Anom u školi mažoreta, a od ovog leta obe su postale članice starčevačkog ogranka Mažoret kluba “Pančevačke lavice“. Vrlo je posvećena. Ozbiljno je pristupila ovom sportu jer planira da učestvuje na takmičenjima. Trudi se da na svakom času nauči neku novu gimnastičku vežbu ili novi plesni pokreta. Do sada je imala i jedan nastup i to na manifestaciji “Radost Evrope“ koja je nedavno održana u Beogradu. Preporučuje i dečacima i devojčicama da slobodno vreme posvete mažoretu jer će zasigurno uživati!

M. Jovišić

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…