All for Joomla All for Webmasters

ANKETA SN: Kako ocenjujete javni prevoz nakon uvođenja “osmice“? Prevoz na obostrano zadovolјstvo

03 July 2022
(0 votes)

Čini se da smo konačno dobili i kvalitet i kvantitet u javnom prevozu. Uvođenjem linije broj 8 ispravljena je i istorijska nepravda u pogledu korišćenja okretnice kao poslednje stanice i svojevrsnog statusnog simbol

Cvetanka Todorović:

- Veoma sam zadovoljna autobuskim prevozom ka Pančevu. Polazaka ima dovoljno i to što se otvorila nova linija je veoma dobro. Po mom mišljenju trebalo bi povećati broj polazaka vikendom jer se tada duže čeka na prevoz.

Jolan Varga:

- Mislim da je sjajno to što je uvedena nova linija do Pančeva, mada je prevoz i do sada bio dobar i veoma čest. Sada je moguće iz Starčeva bez presedanja doći do Strelišta, Tesle i “BIG“-a što će mnogima, pa i meni, olakšati prevoz. 

Aleksandar Korba:

- Ne vozim se često autobusom  ali sam primetio da polazaka ima sasvim dovoljno. Naročito je dobro to što je uvedena nova lokalna linija koja ide od okretnice do Tesle. To je baš dobro svima onima koji idu do Strelišta ili u “BIG park“, da ne moraju da presedaju.

Miloš Savić:

- Dok sam išao u školu redovnije sam koristio  javni prevoz, a sada manje. Čuo sam za novouvedenu liniju od okretnice do Tesle i to mi zvuči  super. Nekada je bio problem sa punim autobusima ali sada je ok, nema tolike gužve.

Vesna Stević:

- Čula sam za ovu novu liniju koja ide do “BIG“-a i Tesle i to je dobro ali se jo uvek nisam vozila njome. Moje mišljenje je da je autobuski prevoz skup i da se koristi kada je baš neophodno. Možda bi trebalo dodati još koji polazak.

Radivoje Đorđević:

- Mislim da je sada mnogo bolje nego pre dok je vozio ATP. Sada sam sa Tesle upravo došao “osmicom“ i to mi baš odgovara. Autobuskih polazaka ima dovoljno. Mi, Starčevci, ovde smo prvi pa nam odgovaraju i autobusi koji idu iz ostalih mesta, Omoljice, Brestovca i Ivanova,  tako da sam izuzetno zadovoljan organizacijom javnog prevoza.

Milena Veselinović:

- To što je uvedena nova linija je veoma dobro i sada je prevoz zaista potpun. Pre je bio veliki problem kada iz Omoljice i Brestovca dođu autobusi koji su prepuni i  u njima nema mesta. Možda bi trebalo da se prevoz  još malo pojača vikendom.

Branislav Filipović:

- Zadovoljan sam brojem polazaka i ovom novom linijom koja je uvedena ali me malo ljuti to što su poneki vozači  nervozni i mrzovoljni. Mrzi ih da voze putnike do okretnice pa se čak dešava i to da i ova nova linija koja bi morala da ide do tamo, okrene u centru.

Predrag Stanković

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…