All for Joomla All for Webmasters

BORILAČKI SPORTOVI: Uspešni u Somboru

13 April 2021

            Otvoreno prvenstvo Srbije u sanda borbama (kik boks + bacanje) održano je u subotu, 13. marta, u Somboru. I ove godine starčevački klub borilačkih veština “MMadness“ je nastupio sa dva takmičara - Markom Vučićem i Predragom Jovanovićem, koje je predvodio trener Marko Todorović.

            U borbi kategorije do 75 kilograma Jovanović je odlično meč držao u svoju korist kada je, nažalost, zbog povrede iz ringa izašao poražen jer je morao da preda meč. U borbama u apsolutnoj kategoriji preko 90 kilograma vodila se žestoka borba između Marka Vučića i Lazara Puzovića iz KBK “Pobednik“ iz Beograda, a nakon treće runde Vučić je jednoglasnom odlukom sudija iz meča izšao kao pobednik.

            - Treću godinu za redom ovaj borilački klub iz Starčeva se sa turnira u Somboru u naše mesto vraća sa odličjima. Trudićemo se da potvrdimo dosadašnji uspeh i sledeće godine, zaključio je trener Marko Todorović.

G. M.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…