All for Joomla All for Webmasters

ANKETA SN: Kako ćete provesti novogodišnje praznike? Novogodišnje druženje uz najbliže

02 January 2023
(0 votes)

Bliži se najveselija noć u godini. Starčevci će se, čini se, ovaj put opredeliti za porodični krug ui kome će uz najbliže dočekati Novo 2023. leto. S mnogo nade da će biti bolje od prethodnih godina

Miroslav Miloradov:

- Novogodišnje praznike provešću kod kuće sa svojom decom jer su još uvek mala pa nije zgodno zajedno sa njima ići negde na doček. Trpeza će biti bogata, kao i svake godine. Pored moje porodice, biće tu najverovatnije i moj brat sa porodicom, kao i baka i deka.

Goran Miodrag:

- Novu godinu ću provesti kod kuće, sa porodicom i sa nekoliko svojih prijatelja, uz novogodišnji program i nadam se, bogatu prazničnu  trpezu. Sutradan planiramo da idemo u goste kod tetke u Pančevo. To će biti neka vrsta reprize novogodišnjeg dočeka.

Jovan Morar:

- Novogodišnje veče sam obično proslavljao na penzionerskoj zabavi u Mesnoj zajednici Gornji grad. Ovoga puta će društvo biti isto ali će proslava biti na hipodromu. Za samo dve hiljade dinara imamo hranu i piće i, naravno, celovečernju zabavu.

Katarina Jovanović:

- Praznike ćemo proslaviti u krugu porodice. Još uvek ne znamo da li ćemo imati nekoga od gostiju. Spremićemo standardno nešto hrane i pića,  što se obično priprema u tim prilikama. Sutradan ćemo ići u goste kod mojih roditelja i možda kod sestre.

Jelena Cvetković:

- Još uvek nismo odlučili gde ćemo za novogodišnje praznike. Kod nas je to spontano u odnosu na trenutnu situaciju. Spremićemo bogatu trpezu kao i svake godine. Možda nakon novogodišnje noći odemo na Zlatibor ili na neku drugu lokaciju sa prijateljima.

Dejan Petrov:

- Za doček ćemo kući napraviti malu žurku uz neizbežnu rusku salatu i roštilj. Već smo pre neki dan posetili novosadsku promenadu i “ledenu šumu“, a možda nakon dočeka odemo na jednodnevnu ekskurziju u Temišvar ili, možda, u Sloveniju.

Marija Jovančević:

- Novogodišnju noć ću provesti kući, sa porodicom. Spremićemo neku lepu gozbu koja se obično i priprema u tim prilikama. Nakon praznika planiramo neko lepo putovanje, najverovatnije na neku planinu ali se još nismo odlučili gde.

Slađana Vještica:

- Novogodišnje praznike ću provesti kod kuće, sa suprugom. Pripremićemo, kao i svake godine, standardnu trpezu. Tokom praznika nećemo ići nigde ali će nam najverovatnije u goste doći dever i jetrva. 

Predrag Stanković

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…