All for Joomla All for Webmasters

Sajam zapošlјavanja u Starčevu

02 January 2023

            Poslednjeg utorka pretposlednjeg meseca u ovoj godini,  u Svečanoj sali Mesne zajednice održan je svojevrsni sajam zapošljavanja. Jedna od velikih firmi koja posluje u Smederevu želela je da se predstavi nezaposlenim licima sa kojima bi eventualno započela saradnju na poslovnom planu. Kompanija “PKC NJiring Systems“ doo je specijalizovana za proizvodnju kablova za teretna vozila. Ima u svom sastavu oko 3.500 zaposlenih i konstantno povećava svoje kapacitete što iziskuje potrebu za radnom snagom iz sve većeg broja susednih mesta.

            Po rečima prezentera ove kompanije posao za koji trenutno imaju otvorena radna mesta ne izuskuje neko predznanje već je od strane zaposlenih potrebno samo dobro prepoznavanje boja i velika koncetracija. Predugovor se potpisuje na tri meseca tokom kojih se prvog meseca vrši obuka, drugog rad uz pomoć mentora i trećeg meseca samostalni rad. Ukoliko se obe strane nakon ovoga uklope pravi se ugovor za dalji rad u ovoj kompaniji. Treba dodati da se tokom sva tri meseca dobija puna plata. Radno mesto na kome se radi je klimatizovano i po njihovim rečima izuzetno čisto. Ova kompanija će svim radnicima obezbediti prevoz do i od radnog mesta i topli obrok kao i bonuse i dodatke za eventualni prekovremeni rad koji se, inače, odvija u tri smene. Svi zainteresovani se mogu javiti samoj kompaniji na broj telefona 026/621-866 ili preko Mesne zajednice Starčevo, u kojoj će se nakon završetka prijavljivanja obaviti testiranje i individualni razgovor sa zainteresovanim Starčevcima.

P. Stanković

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…