All for Joomla All for Webmasters

Starčevačke novine

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

EKOLOŠKA AKCIJA TRAJE > Mesna zajednica Starčevo nastavila je stalnu akciju prikupljanja reciklažnog materijala (plastični zatvarači - čepovi) u sklopu zajedničke akcije “Čepom do osmeha“. Sedma tura čepova je predata, a prikupljanje nove, osme, je u toku. Akcija se nastavlja i dalje! U ajnfortu zgrade Mesne zajednice nalaze se reciklažne kutije u koje i vi možete odložiti čepove i na taj način, reciklirajući, učestvovati u ovoj trajnoj akciji koja za cilj ima i humanitarni karakter.

Starčevački poslenici kulture nastavili su intezivnu promociju naše muzejske postavke široj javnosti, ali i celokupne turističke ponude Starčeva. Pored pokazanog interesovanja među prosvetnim radnicima iz okoline da organizovano dođu sa svojim učenicima u Starčevo i obiđu prvenstveno muzej, naše mesto posećuju i druge grupe gostiju, a ovaj put došao je pun autobus turista iz Beogarda koji su se odlučili za jednodnevni izlet u Starčevo uz posetu obližnjem manastiru Vojlovica.

Odbojkašice Srbije okitile su se zlatnom na nedavno okončanom svetskom prvenstvu u ovom sportu. Medalje i uspesi nižu se, ali nikako da se fudbalerima zasija neko odličje na grudima. Možda je prilika za to u Kataru?

Glasnik Udruženja građana
Kreativni kulturni klub
Informator MZ Starčevo

Osnivač & dizajn
Petar Andrejić

Uređuje Redakcijski kolegijum:

Petar Andrejić (glavni i odgovorni urednik), Jordan Filipović, Goran Milošević, Violeta Jovanov - Peštanac,  Predrag Stanković, Jelena Jovanović; Dalibor Mergel, Maja Kuzmanov (kultura, mladi), Petar Orešković (sport), protojerej Zoran Maletić (crkva), Darko Ješić (poljoprivreda)

Tehnički sekretar
Emilija Ivošević

Dopisnik
Vinko Rukavina (Zagreb)

Foto
Goran Milošević

Adresa
Moše Pijade 12, Starčevo 26232

Web:
www.starcevo.org.rs

Telefoni
013/631-144 (tel/faks), mobilni: 063/565-752

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

STARČEVAČKE novine prvi put su izašle juna 1994. godine.

Upisane su u Registar štampanih medija pod brojem: NV000434 CIP - Katalogizacija u publikaciji NBS, Beograd 352(497,113)

Page 5 of 5
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…