All for Joomla All for Webmasters

ANKETA SN: Koliko vas raduju uspesi srpskih sportista? Mala zemlјa a veliki uspesi

06 November 2022
(0 votes)

Odbojkašice Srbije okitile su se zlatnom na nedavno okončanom svetskom prvenstvu u ovom sportu. Medalje i uspesi nižu se, ali nikako da se fudbalerima zasija neko odličje na grudima. Možda je prilika za to u Kataru?

Momčilo Čurić:

- Izuzetno sam zadovoljan uspesima naših sportista. Inače, sport pratim uvek kada god imam vremena. Nadam se visokom uspehu naše reprezentacije na predstojećem Svetskom prvenstvu u fudbalu. Očekujem drugo ili treće mesto.

Gordana Ivošević:

- Rođena sam u bivšoj Jugoslaviji i uspehe naših sportista doživljavam veoma emotivno. Svaka pobeda je radost u mojoj porodici. Fudbal je bolna tačka jer najviše dobija a najmanje daje, ali se ipak nadam uspehu naše selekcije na Mundijalu.

Olivera Kućan:

- Kao i svaki građanin naše zemlje i ja sam presrećna nakon svakog uspeha naših sportista. Nadam se da konačno imamo pravu fudbalsku reprezentaciju Srbije pa očekujem dobre rezultate na narednom svetskom prvenstvu.

Milorad Nedić:

- Raduju me rezultati naših sportista. Evo, nedavno su devojke osvojile prvo mesto na svetskom prvenstvu u odbojci a pre neki dan se proslavio i naš strelac! Očekujem da ćemo stići do polufinala na prvenstvu sveta u fudbalu koje počinje narednih dana.

Branislav Nikić:

- Drago mi je što su devojke pobedile u odbojci ali mi je žao što im se nije pre toga posvetila veća pažnja. Očekujem dobar rezultat na predstojećem Mundijalu u Kataru. No, istakao bih i to da je košarka ipak naš najtrofejniji sport.

Jovan Ilić:

- Mi smo mala zemlja koja ima mnogo veoma uspešnih sportista poput Novaka Đokovića i Nikole Jokića. Naši košarkaši su, nažalost, na nedavno odr‚anom Evropskom prvenstvu napravili mali kiks,  ali i pored toga smatram da su izuzetno kvalitetni. Fudbaleri su do sada bili dobri pa se i tu nadamo uspehu.

Želimir Đoković:

- Pratim uspehe naših sportista i mogu reći da gde god se radi kvalitetno i gde su  pravi ljudi na pravim pozicijama tu su i dobri rezultati. Piksi je lepo složio kockice u reprezentaciji ali ne treba nam velika euforija i ipak sve zavisi od nas.

Vidosava Stojanović:

- Pratim rezultate naših sportista uglavnom na društvenim mrežama ali sam utakmicu odbojkašica protiv repreyentacije Brazila gledala i bila sam oduševljena. Interesantno je da smo mala zemlja ali da su nam sportisti veomo dobri.

Predrag Stanković

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…