All for Joomla All for Webmasters

Starčevačke novine

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

            “Verujemo da ćemo do kraja marta završiti Sektor B obilaznice oko Beograda, a onda idemo u dogavaranje Sektora C“ - najavio je nedavno obilazeći gradilište obilaznice oko Beograda  predsednik Aleksandar Vučić.

            Jedanaesta redovna sednica Saveta mesne zajednice Starčevo održana je 24. oktobra. Prisutni na sednici bili su: Petar Andrejić, Brankica Dragojerac, Darko Ješić, Vesna Radosavljević, Miroslav Kužet, Danijela Aleksić, Zoran Vasiljković, Goran Stojanović, Zorica Kaličanin, Mićo Jakovljević, Nebojša Deninger i Uroš Ban. Sednica Saveta održana je sa sledećim dnevnim redom:

Svako ko se ovih dana zagledao u crkveni toranj na katoličkoj crkvi u Starčevu mogao je primetiti da na njemu nema krsta. Još letos, usled jakog nevremena, krst je oboren. Srećom, nije pao na Trg već je zastao na simsu, zakačivši se za kablove i tu i ostao do danas.

Radovi na popravci kolovoza u Ulici Matije Gupca

Radovi na popravci kolovoza u Ulici Matije Gupca

Postavljena je zaštitna ograda u Ul. Ive Lole Ribara

Podignuta je nadstrešnica na katoličkom groblju

Odnošenje kabastog otpada

Fudbaleri Borca prikazuju sve bolju igru u nastavku sezone ali izostaju očekivani rezultati

            U tekućoj godini Društvo golubara SRB - 461 Bogojavljanje - Starčevo postignuto je 15 rezultata - dvanaest rezultata u okviru Kluba i tri rezultata za više saveze.

            Kadeti Borca odigrali su još jednu pripremnu utakmicu, 25 septembra. Ovaj put u goste im je došla novobeogradska ekipa KK Beoserbona. Ovo je bila lepa prilika da se uigraju neke situacije za predstojeću sezonu, koja. Sa obe strane su se nizali lepi potezi i prikazana je odlična  košarkaška predstava. Na kraju, malo bolji su bili Novobeograđani.

            Odbojkaški klub Borac organizovao je memorijalni turnir “Bojan i Ranko“ u subotu, 1. oktobra, u znak sećanja na preprano preminule bivše igrače ovog kluba.

Page 1 of 5
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…