All for Joomla All for Webmasters

TV GOSTOVANJE KUD-a “NEOLIT”

03 July 2022

            Naši folkloraši gostovali su početkom juna u emisiji “Prelo u našem sokaku“ koja se emituje na televiziji “Hepi“. Ovom prilikom predstavili su se svi ansambli KUD-a “Neolit“,  a gledaoci kraj malih ekrana mogli su da vide izvođenje segmenata igara iz Pčinje, Leskovca i Pirota.

            Potom su “Neolićani“ održali koncert u Banatskom Brestovcu povodom seoske slave. Publika nad platou Doma kulture u ovom susednom mestu, sa velikom pažnjom je ispratila nastup starčevačkih folkloraša. Aplauzima je ispratila svaku tačku koja je bila izvedena. Predstavnici Doma kulture i brestovačke mesne zajednice izrazili su veliku zahvalnost za program koji su za ovu priliku priredili folkloraši iz Starčeva.

            - Naša je obaveza da se odazovemo pozivima, ako neko želi da vidi umeće naših igrača. Sa zadovoljstvom smo prihvatili interesovanje Brestovčana da zaigramo u njihovom mestu povodom njihove slave, kaže za naš list Uroš Ban, prvi čovek KUD-a “Neolit“.

P. Andrejić

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…