All for Joomla All for Webmasters

Starčevačke novine

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

            Gost prepoznatljive rubrike tekućeg broja “Starčevačkih novina“ je čovek koji je preživeo mnoge muke i nedaće, poput rata i gladi, ali i u desetoj deceniji života pokazuje fascinantnu vitalnost tela, bistroću uma i, što je najvažnije, čistotu duha.

            Koliko ste zadovoljni opredeljenim sredstvima za kulturu u 2021. godini i koliko očekujete da će iznositi budžet za ove namene u narednoj godini?

           Rezultati poslednjih pet kola jesenjeg dela prvenstva u Vojvođanskoj ligi - Istok:

            Odbojkaši starčevačkog Borca ugostili su u pančevačkoj Hali sportova u okviru 5. kola Prve lige Srbije, ekipu Smedereva, stare sportske rivale s kojima se oduvek teško vojevalo na terenu. Tim koji predvode treneri Vojislav Pavlović i Dušan Jović ušao je u ovaj meč kao apsolutni favorit, ali to nije uspeo da pokaže na parketu pančevačke hale. Gosti su bili srčaniji, kao da su više želeli trijumf i na kraju su zaluženo do njega i došli: Borac - Smederevo 2:3, po setovima 25:17, 21:25, 20:25, 25:15 i 12:15.

 

           Zbog bolesti igrača iz raznih klubova u poslednjih mesec dana odložene su mnoge utakmice, pa je zbog toga KK Borac odigrao sa sve tri selekcije mali broj utakmica.

            Iako je ova 2021. takmičarska godina bila izuzetno teška, u našem klubu ostvareno je od 17 prijava, tri seniorska i dva juniroska rezultata. Kada se tome doda i sedam ostvarenih rezultata u višim savezima to i ne deluje tako loše.

            Ragbi sezona još traje. Velika borba se odvija za osvajanje Kupa Srbije, a finale će se održati u Starčevu, 28. novembra, gde će snage odmeriti petlići, kadeti i seniori o čemu ćemo imati opširan izveštaj u narednom broju.

Glasnik Udruženja građana
Kreativni kulturni klub
Informator MZ Starčevo

Osnivač & dizajn
Petar Andrejić

Uređuje Redakcijski kolegijum:

Petar Andrejić (glavni i odgovorni urednik), Jordan Filipović, Goran Milošević, Violeta Jovanov - Peštanac,  Predrag Stanković, Jelena Jovanović; Dalibor Mergel, Maja Kuzmanov (kultura, mladi), Petar Orešković (sport), protojerej Zoran Maletić (crkva), Darko Ješić (poljoprivreda)

Tehnički sekretar
Emilija Ivošević

Dopisnik
Vinko Rukavina (Zagreb)

Foto
Goran Milošević

Adresa
Moše Pijade 12, Starčevo 26232

Web:
www.starcevo.org.rs

Telefoni
013/631-144 (tel/faks), mobilni: 063/565-752

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

STARČEVAČKE novine prvi put su izašle juna 1994. godine.

Upisane su u Registar štampanih medija pod brojem: NV000434 CIP - Katalogizacija u publikaciji NBS, Beograd 352(497,113)

Page 4 of 4
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…