All for Joomla All for Webmasters

Radovi u toku: Novi izgled starčevačkog parka

11 December 2021

            Izgradnjom šetališta pre desetak godina, a potom i podizanjem pijačnog platoa na Trgu neolita, uspešno su realizovane dve faze zamišljenog izgleda centra našeg mesta.

Upotpunjenost čitavog prostora biće zaokružena rekonstrukcijom parka - koja je u toku. Na predlog Mesne zajednice reagovao je Grad te su sredstva od oko 20 miliona dinara odobrena budžetom za 2021. godinu, a sada se i realizuju.

            - Grad Pančevo kroz Mesnu zajednicu sluša i uvažava ono što meštani Starčeva smatraju da im je bitno i, ako za to postoji mogućnost, brzo se reaguje. Primer takve dobre saradnje jeste i rekonstrukcija parka u Starčevu. Gradska vlast, oličena u skupštinskoj većini koju čini SNS, trudiće se da i unarednom periodu prepozna, i vodi računa o interesima Starčeva - kaže za naš list gradonačelnik Pančeva Aleksandar Stevanović.

            Predsednik MZ Starčevo Petar Andrejić potvrdio je da mesna i gradska vlast imaju dobru saradnju:

            - Razvoj naše lokalne zajednice pratiće svu dinamiku razvoja Pančeva. Trudićemo se dai dalje prednjačimo s našim predlozima i da dobro obrazložimo inicijative kako bi bile prihvaćene.

            Park u Starčevu dobija nove staze, platoe, kandelabersku rasvetu, urbani mobilijar i novo, savremeno dečije igralište. Naredne godine planira se postavljanje još jedne fontane kao i poslovi na dodantnom ozelenjavanju parka.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…