All for Joomla All for Webmasters

Program Doma kulture u decembru

11 December 2021

            Već na početku poslednjeg meseca u ovoj godini, 2. decembra, u 19 sati u galeriji “Boem“ održaće se književno veče na kome će se predstaviti Senka Pavlović.

            Prvog decembarskog utorka (7. 12.) u prostorijama Kreativnog kulturnog kluba, sa početkom u 19 časova,  istoričar i viši kustos Narodnog muzeja u Pančevu, Srđan Božović održaće “istorijski čas“ posvećen dešavanjima u Pančevu i okolini u toku Drugog svetskog rata.

            Monodrama pod nazivom “Franše D’Epere na Južnom bulevaru“ u kojoj glumac Jovica Jašin tumači lik Duleta sa Čubure, penzionisanog železničara koji se našao na životnim raskršćima, održaće se u ponedeljak, 13. decembra, u Maloj sali Doma kulture.

            Tokom decembra, u galeriji “Boem“ će biti upriličena još jedna izložba slika ali do zaključenja ovog broja nismo dobili informaciju o kom slikaru je reč i kog datuma će biti. Na samom ulazu u galeriju postavljena je informativna tabla na kojoj svi zainteresovani  mogu videti najave programa koji se održavaju u našem Domu kulture.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…