All for Joomla All for Webmasters

Košarka: Mnogo odlaganja mečeva

11 December 2021

 

           Zbog bolesti igrača iz raznih klubova u poslednjih mesec dana odložene su mnoge utakmice, pa je zbog toga KK Borac odigrao sa sve tri selekcije mali broj utakmica.

            Kadeti su, 27. oktobara, gostovali KK-u Virtus basket, a otišli su oslabljeni neigranjem nekoliko  igrača. Momci iz Borca su pravi otpor pružili samo tokom prve četvrtine, a ispostavilo se u nastavku utakmice da se više nije moglo protiv ekipe koja u avojim redo ima igrače godinu dana starije i zbog toga je i ta ekipa u takmičenju van konkurencije. Na kraju su Pančevci pobedili sa 80:42.

            Druga selekcija Borca koja je i  najmlađa, 2009-2013 godište, ugostila je,   23. oktobra, pančevački KK Tamiš 2. U ovom susretu Borac je uspeo da zabeleži prvi pobedu i popne se na treće mesto na tabeli. Starčevci su muškom igrom od samog starta gostima stavili do znanja ko diktira tempo susreta. Tako je bilo tokom prve tri četvrtine koje Borac ubedljivo dobija (21:10, 14:6 i 20:11), dok je poslednji deo meča pripao gostima (8:17). Krajnji ishod na semaforu je bio 64:47 za Borac.

            Ista selekcija Borca, mlađi pioniri, 11. novembra, u Starčevu su ugostili KK Tamiš 1, koji je lider na tabeli bez poraza. Tako je bilo i u ovom susretu - Pančevci ostali neporaženi i pobedili su sa rezultatom 80:27.

            Pioniri Borca, momci 2007.  godište, je selekcija koja do sada još nije odigrali ni jednu utakmicu zbog odlaganja suparničkih klubova.

Z. Kokanović

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…