Odštampajte ovu stranicu

DRUŽENJE APOTEKARA SA GRAĐANIMA: “BENU“ se predstavila Starčevcima

12 novembar 2019
(0 glasova)

Nakon problema oko funkcionisanja gradske apotekarske ustanove i njenog gašenja, u našem mestu najpre se pojavila jedna, a par godina kasnije - još dve privatne apoteke, koje se nalaze u samom centru mesta.

“Benu“, prvootvorena  apoteka, kao jedna od najvećih u našem okruženju, zasijala je punim sjajem nakon letošnjeg renoviranja. Poslednjeg septembarskog četvrtka, u tu čast priređena je mala svečanost na koju su pozvane kolege iz drugih filijala ovog velikog apotekarskog lanca. Ovoj svečanosti prisustvovali su i predstavnici Mesne zajednice Starčevo i starčevačke ambulante kao i ghrađani i korisnici usluga apoteke.

            Vrpcu je svečano presekla šefica starčevačke filijale ”BENU”, Slađana Živanović.

            Po rečima Katice Grujin, regionalnog menadžera za istočnu Vojvodinu, u Pančevu postoji dvanaest ”BENU” apoteka a u regionu čak 32. Ona je još izjavila da je starčevačka apoteka jedna od boljih i da ima dobru komunikaciju sa građanima i institucijama.

            Inače, BENU je sada najveći lanac apoteka u našoj zemlji i deo je velike međunarodne farmaceutske kompanije “Phoenidž” iz Nemačke, koja u svom sastavu ima preko 2400 apoteka u četrnaest evropskih zemalja.

            Tokom ove male proslave apoteka je redovno radila osim što su prijatno iznenađani građani, pored lekova, mogli da se počaste koktelom koji je upriličen u čast otvaranja.

P. Stanković

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…