Odštampajte ovu stranicu

SASTANAK SA POLICIJOM: Protiv devijantnog ponašanja

12 jul 2019
(0 glasova)

Mesna zajednica Starčevo je, usled primećenog učestalog narušavanja javnog reda i mira, inicirala sastanak sa organima reda.

Sastanak je održan poslednjeg četvrtka maja meseca i na njemu su, pored predstavnika Mesne zajednice, Doma kulture  i Osnovne škole, bili prisutni komandir policijske ispostave Pančevo sa pomoćnicima. Svi prisutni su se složili da je stanje bezbednosti u Starčevu na zadovoljavajućem nivou i da nema alarmantnih i gorućih problema ali da je neophodno preventivno delovanje ka mladima koji su potencijalno u pokušaju da stvore problem i sebi i društvu.

            Predstavnici policije u narednom periodu obratiće posebno pažnju na stanje javnog reda i mira u Starčevu a pojačane mere kontrole od strane policije biće izražene na predstojećim manifestacijama u okviru “Dana druženja“. Saradnja policije sa svim javnim subjektima u Starčevu je na visokom nivou pa se očekuje i nastavak ove saradnje a sve u cilju veće bezbednosti građana Starčeva.

P. S.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…