Odštampajte ovu stranicu

INICIJATIVA DOMA KULTURE: Uskoro umetnička radionica

09 februar 2019
(0 glasova)

Do kraja januara meseca biće završeni svi radovi u dvema, u ovom trenutku možda i najreprezentativnijim prostorijama u Domu kulture, a to su radne prostorije Udruženja žena “Neolit“ i Umetničke radionice “Pera Poljak“, koja je formirana kao najnovija sekcija Doma kulture.

 

 

Odavno započeti radovi biće uskoro završeni, a onda sledi finalno sređivanje prostorija na drugom spratu i useljavanje u toku februara meseca. Okrečeni zidovi, kvalitetno osvetljenje, mogućnost korišćenja struje i vode, kao i klimatizacija prostorija, obećavaju ugodne trenutke aktivistkinjama udruženja kao i ljubiteljima umetničkog stvaralaštva. Udruženje žena najvljuje svoju prvu ovogodišnju aktivnost, 14. februara, a Umetnička radionica tek koncipira svoje područje delovanja u ovoj ustanovi kulture. Naime, zamišljeno je da se jedan deo sekcije pozabavi radom sa decom iz naše osnovne škole, a da drugi deo u stvaralačkom smislu upotpunjuje svoje aktivnosti. Umetnička radionica poziva ljubitelje umetnosti bilo kog umetničkog profila da im se pridruže u osmišljavanju budućih aktivnosti. Dobrodošli su slikari, pesnici, glumci, muzičari, i svi oni koji smatraju da svojim umetničkim umećem mogu doprineti radu ove sekcije.                                

Udomljavanjem ovih društava, Dom kulture u Starčevu s ponosom konstatuje da su sve prostorije popunjene, kao i da Dom od ove godine radi sa svojim udruženjima, sekcijama i zakupcima u punom kapacitetu.

P.A.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…