Odštampajte ovu stranicu

RAGBI: Starčevo domaćin reprezentaciji Srbije

10 april 2017
(0 glasova)

Ragbi klub “Borac- veterani“ ugostio je u subotu, 11. marta, juniorsku ragbi reprenzetaciju Srbije i RK “Dinamo 1954“ iz Pančeva. Nakon izuzetno zanimljive utakmice, reprenzetativci Srbije pobedili su s rezultatom 20:5.

Trener juniorske ragbi reprenzetacije Aleksandar Nedeljković izjavio je za SN: - Zadovoljan sam prikazanom igrom oba tima. Pred nama su još dve trening utakmice i niko nema osigurano mesto u timu reprenzetacije mada se “kostur“  ekipe već nadzire. Radivoje Tasković predsednik RK-a “Borac- veterani“ kaže: - Ova utakmica je imala za cilj da zainteresuje mlade Starčevce za ragbi, kako bi iz prvog lica videli o kakvoj je igri reč i na kraju utakmice kako se sportisti druže. Izuzetno nam je zadovoljstvo što nam je Ragbi savez Srbije ukazao čast da Starčevo bude domaćin jedne ovakve utakmice. Koristim ovu priliku da najavim da će krajem maja Starčevo biti domaćin turnira Letnje lige školskog ragbija.

Ragbisti sve aktivniji

Izborna skupština Ragbi-veterana Borca održana je u nedelju, 26. februara. Dosadašnji prvi čovek Borca, Miodrag Milinković, dužnost je predao novoizabranom predsedniku Radivoju Taskoviću, dok je za zamenika predsednika izabran Aca Kostić. U nadzorni odbor izabrani su: Goran Stojanović  i Jovan Stavrov. Na skupštinskom zasedanju je pokrenuta inicijativa za pokretanje školskog ragbija u Starčevu kao i organizovanje turnira letnje lige školskog ragbija. Takođe,  započeti su razgovori oko organizacije turnira ragbi veterana koji se tradicionalno održava u okviru “Dana druženja“ na Opštinskom stadionu u Starčevu.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…