Fri04192024

Azurirano04:01:47 PM GMT

Back SPORT SPORT FUDBAL: Održana vanredna Skupština kluba

FUDBAL: Održana vanredna Skupština kluba

  • PDF

Poslednjeg dana januara meseca održana je vanredna Skupština FK-a Borac, jer je dotadašnji predsednik Miroslav Kužet podneo ostavku. Na skupštini je, jednoglasno, za predsednika kluba izabran Igor Matijašević.
Potom je novoizabrani predsednik predložio da Izvršni odbor bude u sledećem sastavu: Sreten Jevremović, Miloš Filipović, Vlada Stojčev,. Ivan Nikolić, Vitomir Filipović, Milojica Ćirković, Milenko Smiljanić i Jovan Perovanović.
U sastav Nadzornog odbora izabrani su: Ivica Poljak, predsednik, Jovica Mladenović, Milan Grgić i Ivan Bajer, članovi. Na mesto sekretara kluba ponovo je izabran Petar Orešković.
Zimski prrelazni rok koji je završen 12. februara doneo je nekoliko promena u FK Borac. Klub su napustili: Predrag Marković, Stevan Hajdukov i Saša Jovanović. U istom periodu u klub su došli: Nikola Obradović, Marjan Milojević i Stevan Nikolov. Prozivka za nastavak prolećnog dela prvenstva obavljena je 13. februara. Svakodnevno se trenira na stadionu u Starčevu. Do početka prvenstva biće odigrano nekoliko kontrolnih utakmica, a prva je odigrana u Jabuci 21.februara koja je, iako rezultat nije bio u prvom planu, završena pobedom Borca od 4:1. Naredne priremne utakmice biće odigrane 28. februara Starom Tamišu protiv Radnika i 6. marta u Debeljači protiv Spartaka. Planirana je generalka pred sam start prolećnog dela prvenstva, na Stadionu u Starčevu, ali još uvek se ne zna protivnik. Prolećni deo prvenstva nastavlja se u nedelju 13. marta.

Evo rasporeda prvih četiri kola prolećnog dela:
13. 3. Starčevo, 15 časova:
Borac - Budućnost (Alibunar);
19. 3. Pančevo, 15 časova:
Dinamo 1945 - Borac;
27. 3. Starčevo, 15 časova:
Borac - Mladost (Omoljica);
2. 4. Kačarevo, 16 časova: Jednistvo Stević - Borac.

ARHIVA: BROJ 265

ARHIVA: BROJ 264

ARHIVA: BROJ 263

ARHIVA: BROJ 262

ARHIVA: BROJ 261