Mon06242024

Azurirano04:52:43 PM GMT

Back SPORT SPORT ODBOJKA

ODBOJKA

  • PDF

Pobeda na startu drugog dela
OK Borac savladao je ekipu Metalca iz Gornjeg Milanovca s rezultatom 3:0, po setovima: 25:11, 25:21, 25:12. Milanovački tim je na poslednjem mestu na tabeli Prve lige Srbije, pa kvalitetan tim iz vrha tabele nije imao većih problema na ovom susretu odigranom u Hali sportova na Strelištu.

Tokom čitavog meča razlika u kvalitetu bila je veoma izražena, pitanje pobednika se nije postavljalo, a jedina veća neizvesnost viđena je u drugom setu. Tada su gosti uspeli da ispariraju ekipi Borca, ali nedovoljno da dođu nadomak osvajanja seta, pošto su i pored nešto više grešaka izabranici Dragoljuba Stojanovića i taj deo igre rešili u svoju korist. Treći set bio je odrađivanje posla, Metalcu su dozvolili svega 12 poena i Starčevci su zasluženo slavili novu pobedu.

- Sve osim naše ubedljive pobede bilo bi iznenađenje. Milanovac je ekipa koja je već jednom nogom ispala u niži rang takmičenja, tako da smo odradili posao bez nekih trzavica. Trener je imao priliku da pruži šansu i ostalim igračima koji nisu imali neku minutažu do sada. Narednog vikenda igramo protiv Železničara, ekipe koja nas je dobila u Beogradu 3:2, oni su nam dužnici i uvek su tesne utakmice sa njima - izjavio je Davor Milošević, kapiten OK-a Borac.

Borac sada ima 26 osvojenih bodova i i dalje se nalazi na trećem mestu na tabeli. Narednog vikenda ponovo će biti domaćin, treći put u nizu, kada će u okviru 13.kola ugostiti ekipu Železničara iz Beograda.