Thu07182024

Azurirano04:17:52 PM GMT

DEDA MRAZ U STARČEVU

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 2
  • Sledeća

Sva deca uzrasta od tri do šest godina dobila su, 19. decembra, novogodišnje paketiće na svečano okićenom Trgu neolita. Podela paketića na dan Svetog Nikole upriličena je osmi put zaredom. Oko 400 mališana došlo je na Trg neolita da od Deda Mraza dobije poklone. Tokom tročasovnog programa, Deda Mrazu je pomagalo 20 mladih izviđača u deljenju poklona, pa je trg sve vreme bio pun dece i njihovih roditelja.

- Dobila sam poklon. Najviše su mi se dopali poklon i Deda Mraz, rekla je devojčica Kristina. - Dopalo mi se danas s Deda Mrazom. Sve mi se dopalo. Oduševljen sam što sam dobio poklon i što sam video pravog Deda Mraza - kazao je Lazar. - Seo sam u krilo Deda Mrazu i dobio poklon. Ne znam šta je, ali bih voleo da dobijem neke autiće, CD-ove... - rekao je Stefan.

Mesna zajednica Starčevo i udruženja građana već osmi put su na Svetog Nikolu organizovali podelu novogodišnjih paketića.

- Paketići su prilagođeni uzastu od tri do šest godina. Pored bojanki, u njima se nalaze slatkiši i grickalice, a spremili smo i poklon za sve roditelje - magnet sa grbom Starčeva. Tako da ćemo, pored dece, obradovati i roditelje. Pripremili smo i posluženje - čaj, kuvano vino i krofne -izjavio je Petar Andrejić iz MZ Starčevo.

Pravoslavna Nova godina biće dočekana na Trgu neolita 13., januara 2016.

AKCIJU SU POMOGLI:
MZ Starčevo, PP “Ras“, “Merac-skele“, Stovarište “Banija“, poljoapoteka “Volođa“, “Hidrovod“, “Stevović“, “Ćira Sprinter“, RR “Glas“, “Meks-M“, “Autostar“, Pekara “Stojiljković“, STR “Luka“, STR “Maki 1“, stovarište, “Vulović“, JKP “Starčevac“, kafe “Pab“, kafe “Dupla šansa“, menjačnica “Eurotim“, poljoapoteka “Agroboki“, “Kod Štimca“, Dom kulture, Dom omladine Pančevo, OI “Nadel“, Kreativni kulturni klub, Teretana Stamenković, OŠ “Vuk St. Karadžić“.