Thu04182024

Azurirano04:17:52 PM GMT

RADOVI U TOKU

  • PDF

Tokom decembra meseca završena je rekonstrukcija Vršačke ulice. Kolovoz u ovoj, do skoro najužoj ulici u Starčevu je proširen a jedna strana ulice oivičena je ivičnjacima. Posao, vredan 1,6 miliona dinara JP “Direkcija“ dodelila je “Maber komercu“, dok je projekat izradila Mesna zajednica koje je i inicirala ove radove.

Vesti Nakon što je izmeštena trafostanica sa Trga neolita, pančevačka “Elektrodistribucija“ nastavila je sa radovima na poboljšanju elektromreže u našem mestu. Stara kula na uglu ulica Maršala Tita i Lenjinove, ovih dana je otišla u prošlost, a umesto nje postavljena je moderna, podzemna trafostanica.

Mesna zajednica se trudi da, uprkos skromnim sredstvima kojima raspolaže, održava objekte na Trgu neolita. Po završetku prve faze uređenja zgrade bivšeg vrtića (izvlačenje vlage iz objekta, krečenje spoljne fasade, zamena unutrašnjih elektroinstalacija i krečenje prostorija), na red je došla i popravka prozora na zgradi crkvene uprave na prednjem delu Trga. Odobrena su sredstva za nastavak radova na drugom delu Trga (pijaca) a očekuje se da će radovi početi s prvim lepim danima naredne godine.