Thu07182024

Azurirano04:17:52 PM GMT

Back SPORT SPORT FUDBAL

FUDBAL

  • PDF

Superiorni omladinci Borca
Omladinci Borca u jesenjem delu prvenstava Omladinske lige južnog Banata - Jug, u sezoni 2015/2016. ostvarili su rezultate vredne pažnje. Pod rukovodstvom trenera Pavla Ruptaka bili su superiorni u odnosu na ostale na ostale timove u ligi. U jesenjem delu prvenstva omladinci Borca odigrali su osam prvenstvenih utakmica i zabeležili isto toliko pobeda uz gol razliku 40:7 i zauzimaju prvo mesto na tabeli.

Ovaj sjajan uspeh ostvarili su sledeći igrači: Dragan Rulić, Zvezdan Janićijević, Uglješa Tomić, Miloš Mijajlović, Filip Mijajlović, Miloš Petrović, Igor Stojčev, Stefan Pešić, Stefan Dobrosavljević, Nikola Minić, Dušan Mačkić, Miloš Zarić, Luka Ratkov, Ivan Negovan, Marko Miletić, Mihajlo Gujaničić, Filip Marković, Stefan Maurer, Nikola Vranić i Nikola Kalenderac.

Zasluge za postignute rezultate, pored igrača, trenera i uprave kluba, pripadaju i prijateljima kluba: treneru Milanu Matiću, Nenadu Peletu Mitroviću, igraču prvog tima, kao i pojedinim roditeljima igrača, a posebno Jovici Ratkovu i Božidaru Miniću. Ovom prilikom uprava kluba im se zahvaljuje na pomoći koju su pružili tokom jesenjeg dela prvenstva.

Treba napomenuti da je nekoliko igrača iz omladinske selekcije već priključeno prvom timu, koji su nastupali tokom jesenje sezone za prvi tim kao bonus i opravdali očekivanja trenera i ljubitelja fudbala u Starčevu. Na igračima je da i u prolećnom delu prvenstva vredno treniraju i rezultati neće izostati, a ljubitelji fudbala ne treba da brinu jer predstoji svetla budućnost starčevačkog fudbala.