Thu04252024

Azurirano03:10:40 PM GMT

Back SPORT SPORT KOŠARKA: Pioniri na drugom mestu

KOŠARKA: Pioniri na drugom mestu

  • PDF

Pioniri Borca se trenutno nalaze na drugom mestu Reginoalne lige sa dve pobede i jednim porazom a evo i rezultata:

28. februara Starčevci su otputovali u Kovin gde ih je ugostila ekupa KK-a Radnički. Starčevci su još na početku utakmice postavili svoj tempo i u čitavom daljem toku održavali rezultat u svoju korist. Na kraju, Borac rešava meč sa rezultatom 105:44. 7. marta u Starčevu je ugošćena ekipa KK-a Budyćnost iz Alibunara. I ovu utakmicu Starčevci su dobili, zahvaljujući jakoj igri u odbrani - 59:34.

Selekcija dece 2005-2008. godište je, 1 marta, u Starčevu ugostili vršnjake iz Pančeva, tim KK-a Kris-kros. Obe ekipe su pružile lepu igru i interesantne poteze. Dana 15. marta mlađi pioniri su u Pančevu odigrali sa istom ekipom prijateljsku utakmicu u kojoj su Starčevci savladali Pančevce sa 54:49, a dobrom igrom su se istakli Danilo Radosavljević i Filip Popović.

Prvi tim Borca je odigralo pripremnu utakmicu sa ekipom KK-a Pančevo. Ova utakmica je poslužila da se vidi spremnost i uigranost ekipe pred start Letnje razvojne lige. Posle izuzetno tesnog rezultata i smenjivanja ekipa u prednosti, na kraju Pančevci pobeđuju sa rezultatom 88:78.