Tue01262021

Azurirano06:08:17 PM GMT

Back SPORT SPORT ODBOJKA: Dve pobede i poraz

ODBOJKA: Dve pobede i poraz

  • PDF

U nastavku prvenstva u Prvoj ligi Srbije za odbojkaše, starčevački Borac je ostvario dve vezane pobede ali i jedan poraz : najpre je u Veliklom Gradištu savladana ekipa VGSK sa 3:0 (25:21; 25:21; 25:14) a potom su Starčevci pobedili ekipu Železničara iz Beograda, direktnog konkurenta za ispadanje iz lige. Prava borba za svaki poen viđena je tokom čitave utakmice, igralo se poen za poen. Prvi set pripao je domaćinima 26:24. Istom razlikom 25:23 Starčevcima je pripao i drugi set, da bi i u trećem setu boljom završnicom Borac pobedio 25:22, za konačnih 3:0 u setovima. Ovo je sigurno jedna od boljih izdalja Starčevaca u ovom delu prvenstva, jer je prva šestorka najzad bila kompletna, a na koju je trener Marko Simijonović računao od početka sezone. I ovoga puta, pored ostalih igrača, najveći doprinos dao je povratnik Bojan Poznić.

- Igrali smo skoncentrisano tokom čitavog meča i nismo pravili greške kao u predhodnim utakmicama. Dobro smo uigrani i nadam se da ćemo izboriti opstanak, jer smo ovom pobedom tako-reći izašli iz sive zone ispadanja - istakao je Bojan Poznić. U narednoj utakmici Borac je izgubio meč u Staroj Pazovi od Jedinstva sa 3:1, po setovima 25:27, 25:22, 27:22 i 25:16. Starčevci su trenutno na sedmom mestu sa 16 bodova, a u narednom kolu gostuju u Valjevu, gde će odmeriti snage sa ekipom VA 014, koja se nalazi na šestoj poziciji prvenstvene tabele.

Vest
Naš sugrađanin Željko Tuba, putem svojih prijatelja iz Nemačke, Bobija i Luke Popovića, obezbedio je pomoć mlađim kategorijama FK-a Borac u vidu dve garniture kompleta opreme (šorc, dres i štucne). Inače, Popovići, koji su donatori opreme, vlasnici su fudbalskog kluba Borusija 85 iz Bingena. Ovom prilikom rukovodstvo i igrači mlađih kategorija zahvaljuju im se na pomoći, a prilikom sledećeg njihovog dolaska u Srbiju oni će biti gosti FK-a Borac.

ARHIVA: BROJ 253

ARHIVA: BROJ 252

ARHIVA: BROJ 251

ARHIVA: BROJ 250

ARHIVA: BROJ 249