Thu07182024

Azurirano01:07:56 PM GMT

TURNIR U STONOM FUDBALU

  • PDF

Ovogodišnja letnja neizvesnost: hoće li kiša padati ili ne, i sedmog dana “Druženja“, u petak, 1. avgusta, dovela je do toga da se zabava za klince - rolerijada i za one malo starije - boćanje, odlože za neki drugi termin.

Promenjivo vreme tog petka nije donelo kišu, tako da je u kafani “Đeram“ održan je turnir u stonom fudbalu. U prijatnom ambijentu popularne starčevačke kafane, snage u ovoj sve popularnijoj igri odmerilo je osam ekipa iz Starčeva, Pančeva ali i iz drugih gradova. Upravo su gosti bili i najbolji takmiari u stonom fudbalu: treće mesto na starčevačkom turniru osvojila je ekipa “Elefant“ iz Obrenovca, drugoplasirani je bio tim “Faraon“ iz Vršca, dok je prvo mesto osvojila “Ekspedicija“ iz Zemuna. Svi oni zajedno, nastavili su druženje u “Đermu“ i po završetku turnira.

Uveče, na velikoj bini na Trgu neolita, nastupio je akustičar Toza Šević. Slučajni prolaznici a i oni koji su te večeri došli sa namerom da prošetaju Trgom, mogli su da uživaju uz domaće rok hitove u akustičnom izvođenju.