Sat07202024

Azurirano04:03:57 PM GMT

Back AKTUELNO ::: DRUŠTVO AKTUELNO ::: DRUŠTVO Licitacija poljoprivrednog zemljišta

Licitacija poljoprivrednog zemljišta

  • PDF

Licatacija za davanje u zakup poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini u katastarskoj opštini Starčevo će se održati 10. februara u Velikoj sali u zgradi Gradske uprave Grada Pančeva, Trg Kralja Petra I br. 2-4 sa početkom u 13 časova. Rok za podnošenje prijava je do 7. februara u 15 časova u Gradskom uslužnom centru u Pančevu. Odluku o raspisivanju licitacije, mape parcela i načinu podnošenja prijava možete videti na sajtu Grada Pančeva njnjnj.pancevo.rs ili u prostorijama Mesne zajednice Starčevo. Zainteresovani poljoprivrednici su 24. januara imali priliku da se bliže informišu o parcelama u Svečanoj sali MZ Starčevo.

Strategija razvoja grada Pančeva
Grad Pančevo je pokrenuo proces izrade Strategije razvoja grada Pančeva za period 2014-2020. godine i s tim u vezi se sprovodi anonimna anketa. Anketu možete naći na sajtu Grada Pančeva i popuniti u elektronskom obliku ili doći u prostorije Mesne zajednice Starčevo i popuniti je pisanim putem.

PAKETIĆI ZA DECU NEZAPOSLENIH
Od omladine za decu
Neformalna grupa mladih aktivista pripremila je 80 novogodišnjih paketića koji su poslednje nedelje decembra meseca podeljeni deci čiji roditelji nemaju posao. Nakon pozorišne predstave koja je priređena u Domu kulture Deda Mraz je obradovao prisutnu decu koja su imala priliku i da se fotografišu sa njim. Paketiće su obezbedile pojedine radne organizacije uz podršku povereništva Srpske napredne stranke za Starčevo.

IZ AKTIVNOSTI ”FENIKSA”
Izložba u Pančevu
Društvo odgajivača rasne živine, golubova, kunića, ptica i sitnih životinja Pančevo, organizuje izložbu od 21.-23. februara u prostorijama Poljoprivredne škole na Novoseljanskom putu u Pančevu. Za učesnike je važno to da eksponati moraju biti doneti u petak do 16 časova kada počinje ocenjivanje. Izložba će biti i prodajna, a berza će se održati 23. februara, u nedelju, u dvorištu Škole.