Tue04162024

Azurirano08:29:34 PM GMT

Back SPORT

SPORT

RIBOLOV: Pao kapitalac

  • PDF

Starčevački šarandžija Ivan Žalac je u utorak 10.

KOŠARKA: Mlade snage KK-a Borac

  • PDF

Mlađi pioniri Borca su 1. decembra gostovali ekipi Kris-Kros 1, a Starčevci ovu utakmicu izgubili 57:42 (po četvrtinama: 18:12; 11:6; 8:13 i 20:11.

IZVIDJAŠTVO: Let za bolji svet

  • PDF

Odred izviđača “Nadel“ završava prvostepenu obuku poletaraca i pčelica projektom simbolično nazvanim “Let za bolji svet“.

ODBOJKA: Borac četvrti na tabeli Prve lige

  • PDF

Posle poraza od Kleka očekivala se bolja i ozbiljnija igra starčevačkih odbojkaša na gostovanju Železničaru iz Beograda. Međutim, do toga nije došlo. Rezultat od 3:0 za ekipu iz prestonice dovoljno govori o nemoći izabranika Vojislava Pavlovića na toj utakmici.

A onda, posle dva vezana poraza, usledila je pobeda protiv Mladenovca. Iako poslednjeplasirani, Mladenovčani su pružili izuzetan otpor domaćinu u Hali sportova. Rezultat od 3:1 za Borac i činjenica da su dva seta završena na razliku govori koliko je utakmica bila neizvesna. U poslednjoj utakmici koju je Borac odigrao u gostima u Ivanjici, savladana je ekipa Puteva s 3:1.
Borac trenutno zauzima četvrto mesto na tabeli, za sada sve ide po planu, ali i dalje ostaje nada da će u drugom delu sezone doći i do bolje igre i do boljih rezultata.