Sat04202024

Azurirano11:14:12 AM GMT

Back KULTURA KULTURA Saopštenje Udruženja “Feniks“

Saopštenje Udruženja “Feniks“

  • PDF

Ukupno 33. Međunarodna izložba sitnih životinja i akvaristike održana je u Požarevcu od 29. avgusta do 1. septembra 2013. godine, a u okviru jubilarnih 50. ljubičevskih konjičkih igara. Manifestacija je, kako i sam naziv kaže, međunarodnog karaktera, pri čemu je ugostila učesnike iz nekoliko zamalja u okruženju (BiH, Makedonija, Rumunija, Austrija i Nemačka).

Na izložbi je učestvovalo oko 200 izlagača sa preko 2500 kunića, golubova i živine, a bilo je prisutno i nekoliko izlagača cveća. U okviru manifestacije održana je i prodajna izložba sitnih životinja, pri čemu je zabeležena rekordna posećenost u odnosu na nekoliko proteklih godina. Lepo vreme je svakako išlo na ruku organizatorima izložbe koji su se po ko zna koji put pokazali kao dobri domaćini.

Udruženje odgajivača sitnih životinja “Feniks“ iz Starčeva je učešćem u ovom događaju svakako dalo svoj doprinos samoj organizaciji izložbe. Članovi Uduženja su primerke svojih životinja ponudili na prodaju svim zainteresovanim kupcima, a i sami su nabavili određene primerke pojedinih vrsta. Tokom same izložbe predstavnici Udruženja su iskoristili priliku i pozvali veliki broj učesnika da dana 29. septembra učestvuju i posete SAJAM SITNIH ŽIVOTINJA 2013. koji se organizuje i održava na Trgu neolita u Starčevu, u organizaciji udruženja “Feniks“.

ARHIVA: BROJ 236

ARHIVA: BROJ 234

ARHIVA: BROJ 233

ARHIVA: BROJ 232

ARHIVA: BROJ 231