Fri04192024

Azurirano12:13:01 PM GMT

Back AKTUELNO ::: DRUŠTVO AKTUELNO ::: DRUŠTVO PODELJENI PAKETIĆI NAJMLAĐIM STARČEVCIMA

PODELJENI PAKETIĆI NAJMLAĐIM STARČEVCIMA

  • PDF

Deda Mraz ponovo u Starčevu
Tradiconalno na Svetog Nikolu, Mesna zajednica Starčevo obeležava ovaj praznik darujući najmladjim Starčevcima novogodišnje paketiće. Ove godine poklone je dobilo oko 400 mališana uzrasta od tri do šest godina.
Trg Neolita u Starčevu bio je 19. decembra bio prepun mališana koji su uz pesmu i igru čekali da od Deda Mraza dobiju novogodišnje paketiće. Četvrtu godinu za redom, Mesna zajednica Starčevo obradovala je svoje najmladje sugradjane i priredila im jedno lepo popodne koje su proveli u druženju sa Deda Mrazom.
- Već nekoliko godina, MZ Starčevo obeležava ovaj veliki praznik darujući najmladjim Stračevcima novogodišnjee paketiće. To je dar starčevačkih privrednika i ljudi dobre volje iz Starčeva, koji nam pomažu, a MZ je tu samo da jedan ovakav dogadjaj organizuje, rekao je Petar Andrejić, organizator akcije.
Organizatori su za najmladje, kako bi se ugrejali, spremili topao čaj i krofne a za one nešto starije i kuvanu rakiju. Kao iznenadjenje za sve prisutne, nakon dodele paketića organizovan je i vatromet.

“ Darodavci paketića bili su: Preduzeće Ras, JKP Starčevac, Merac-skele, Menjačnica Eurotim, Trafika Rafaelo, Fokusnet, Meks-M, S-Market, Dom kulture i Veterinarska stanica Minić. Mesna zajednica Starčevo obezbedila je posluženje u vidu čaja, kuvane rakije i krofni.